Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2021 12:13 - ЗА КРИСТАЛИТЕ НАКРАТКО - обещаното от ** на публикация "АНДРОМЕДИЯНЦИ 2"
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 380 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.04.2021 12:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Скъпи мои звездни творци! Тази тема е много обширна и не се опитвам да ви заблуждавам ,че мога да имам знание за онова ,кото не е било предмет на учене и практика.Така е с кристалите .Те се оказват важен елемент от помощните средства и практики за Промяната . Благодаря на Владимир Костадинов за този материал. Сайта е интересен и аз съм си го "дръпнл" на екрана ,за разучаване и работа...

 http://www.akashic-records.eu/index.php
Кодиране на кристал Написана от Владимир Костадинов

  image  

Кодирането на кристала е важна стъпка от неговото използване и е свързано с възможностите на кристалите за записват, запазват и изпълняват енергийни програми. По този начин те могат активно да участват в нашата работа, като можем целенасочено на използваме техните способности и енергиен потенциал. 

Ето и основните стъпки на работа при кодиране на кристал:

1. Направете го след пречистване, синхронизация и свързване с кристала за постигане на максимален ефект.

Как да направите това можете да прочетете тук в другите статии от категорията. Най-важното е да усетите истинската природа и същност на кристала и тя ще ви подскаже и най-съвместимите програми за кодиране. 

2. Кодиране на кристала за не повече от 2 цели едновременно (по възможност съвместими)

Избягвайте да натрупвате множество програми в едни кристал. Ако решите за го кодирате за защита, но и за зареждане и пречистване /това са 3 отдели програми/ най-вероятно ще изтощите кристала много бързо и той няма да бъде ефективен. Още повече че тези програми в случая имат и разнопосочно действие, а това по дефиниция не е добре да се прави. Ако желаете да кодирате кристала за защита, примерно този, които най-често носите със себе си, е добре да го направите само за тази програма. Оставете другите за други кристали или кристални мандали, в зависимост от целта, мястото и посоката на влияние, което преследвате. 

3. Съвместимост на кодирането и свойствата на кристала

Една от основните грешки, които се допускат е именно стремежа да се кодират кристали от какъвто и да е вид за какъвто и да е вид програма. Просто защото даден кристал ни харесва заради формата си, цвета или сантименталния характер, който има, това не е основание да се опитаме да му вменим всяка една възможна програма. Именно за това препоръчва свързването с кристала като предшестваща стъпка, за да ни подскаже начина, по който той би могъл да ни бъде най-полезен. Например безсмислено е да се опитвате да кодирате черен турмалин, или турмалините като група кристали, за любов и изобилие - те просто са не съвместими с тази програма. Тяхната природа е да трансмитутират! Така че няма смисъл да им вменявате свойства, които са несъвместими със тяхната същност. 

4. Освобождаване на кристала от кодировката и връщането му в природата

Както с всяко нещо, идва време, в което кристала изпълнява своята задача или пък вече е изчерпил своята енергия е трябва да го върнем в природата, от където е дошъл и където принадлежи. В повече случай той ще ви подскаже съвсем ясно, че това време е настъпило. Ще го изтървете "случайно" или ще започне да променя цвета си или усета при допир с него ще бъде вече неособено комфортен. Най-етичното в този случай би било да го върнем в природата. Добре е да го заровим в чисто почва, най добре гора или пък го пуснем в кладенец или река - така той ще може да се завърне в първоизточника си. Благодарете за връзката и за неговата служба при вас.

Интересен е факта, че когато заровите кристал в земята те започват да потъват и след няколко години изобщо няма да можете да го намерите на мястото, където сте го заровили. Просто те се завръщат в майката природа. 

5. Пуснете кристала да си отиде, когато изпълни „задачата“ си

 Обичам  ви !

Победа на Светлината!




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676389
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930